+ KaJiaN SoSiaL +

HePi BeSDaY ASiLaH !

| 04 April 2011
Assalamualaikum w.b.t., salam sejahtera dan salam 1Malaysia buat kalian yang sudi berkunjung ke teratak terindah PISMP Kajian Sosial IPG KDRI ini. Apa khabar kalian semua? Diharapkan smuanya dalam keadaan yg baik dan sihat sejahtera. Maaflah sebab kitaorng lama dh x edit blog kitaorng nih, yela sbb byk sgt keje nk wat, assignment pun byk dh nk kne hantar. Baru2 ni kitaorng gi Kampung Lubuk Lesung untuk Program Bakti Siswa dan Anak Angkat di sana selama 3 hari 2 malam. Tapi berita dan perjalanan mengenai peristiwa tu kitaorng x update n share dlm blog lgi sbb stilll ngah tuggu gambar dicompile utk dmasukkan ke dlm blog nih, he3x... Admin sndri pun x sempat nk update blog, dh lebih sminggu x post pape, terasa nk post gk tpi nnt2 la, he3x... Bereskan apa yang lebh penting dlu kan. Pada kali ini kitaorng nk mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN KE-20 buat ZAINAB ASILAH BINTI ABDULLAH. Semoga murah rezeki sokmo dan sentiasa dibawah rahmatNya, insyallah. Sedarlah ko tu dah tue silah ooii.... he3x... oklah, jumpe di post akan dtg, Wslm.

1 komen:

{ Islamic Education 2 } at: April 6, 2011 at 8:00 AM said...

sanah helwah...
salam ziarah dari kami~

Post a Comment

 

Copyright © 2010 .+ KaJiaN SoSiaL +