+ KaJiaN SoSiaL +

BIG SeM 5 : LaWaTaN BenCHMaRk SKSS 1

| 20 June 2013

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua pengunjung, pada kali ini kami ingin berkongsi dengan kalian semua mengenai aktiviti kami iaitu Bina Insan Guru Semester 5 iaitu lawatan Benchmark ke sekolah-sekolah yang cemerlang. Bagi mengadakan lawatan ini, kami telah memilih Sekolah Berprestasi Tinggi, Sekolah Kebangsaan Sultan Sulaiman 1 di Kuala Terengganu sebagai lokasi lawatan benchmark kami. Jom ikuti fot-foto sekitar lawatan kami ke sana.


Tiba di SBT SKSS 1 di Kuala Terengganu.Mendengar taklimat mengenai SBT SKSS 1.
Salah seorang senior KS kami semester 7, saudara Muhaimi yang sedang berpraktikum 3 bulan di SKSS 1. Ada sorang lagi iaitu Anept, senior PSV Sem 7 jugak.


Replika cek geran RM700 000 sebagai ganjaran kepada SKSS setelah diiktiraf sebagai Sekolah Berprestasi Tinggi Malaysia.Antara aktiviti-aktiviti sepanjang tahun di SKSS dan juga anugerah yang pernah dirangkul oleh murid-murid SKSS 1.

Ucapan dari Guru Besar SKSS 1.


Ucapan dari pengarah BIG kami, saudara Aminnulhakim.


Penyampaian cenderahati dan kenang-kenangan dari kedua-dua belah pihak.


Sempat bertemu tutor kami iaitu Tuan Haji Nazeli, yang sewaktu itu datang ke SKSS 1 untuk menyelia praktikum salah seorang senior PSV kami.


Makan time...Sempat bergambar kenang-kenangan di kawasan SKSS 1.Sempat melawat ke sekitar SKSS 1.Berehat seketika setelah penat meninjau kawasan SKSS 1.Makan tengahari time sebelum pulang ke IPG KDRI.


Saudagar Fahmi sempat bergambar besama salah seorang murid di SKSS 1.


Balik time, selamat tinnggal SKSS 1, insyallah bertemu lagi di masa hadapan.
0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © 2010 .+ KaJiaN SoSiaL +